За нас

Това е блогът на JobTiger.bg

6 comments

 1. Madlena каза:

  Как да създам СV на английски в JobTiger?

 2. JobTiger каза:

  Здравейте Мадлена,

  За да създадете автобиография в http://www.JobTiger.bg на английски език, просто трябва да въведете нужната информация на английски.
  Също така можете да използвате англоезичната версия на сайта чрез бутона за превключване на езиците горе в най-десния ъгъл.

 3. iliqna каза:

  az sym rabotodatel i nemoga da pusna obqva?

 4. Илияна, в блога, разбира се, няма и няма да има обяви. Вие обаче имате регистрация на основния ни сайт и можете там да публикувате.

 5. Пламен Петков каза:

  Здравейте ! Исках да актуализирам CV-то си и изтрих предишният файл . Не намирам от къде да кача новия файл . Бихте ли ме насочили стъпка по стъпка ,след като си вляза в профила , автобиографии , къде и как да го направя ? Благодаря предварително .

  • Йоанна Ралева каза:

   Здравейте, Пламен! Можете да създадете отново автобиографията си стъпка по стъпка в профила Ви, но за момента не е възможно да бъде качена като файл – тази опция ще бъде достъпна в средата на месеца. А сега, можете да кандидатствате за всяка една обява на сайта, като във формата за кандидатстване е възможно качването на CV. Ако имате и други въпроси можете да пишете на office@jobtiger.bg. Поздрави и успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *