Екипът на JobTiger: Николета

nikaИме (прякор): Николета/Ника

Стаж в ДжобТайгър: От 13.06.2016

Характерни особености: Психоложка, бивша боксьорска, настояща пилатес инструкторка, обожаваща да добавя щипка креативност в ежедневието си!

С какво се занимаваш в Тигъра: Мениджмънт на проекти и по-конкретно в изграждането и развитието на работодателската марка.

Защо харесваш работата си: Интересът ми към работодателската марка се роди доста интуитивно. Всъщност за мен Employer Branding-ът е пресечната точка на интересите ми в сферите на психологията, човешките ресурси, маркетинга и бизнеса. А за да се изгради стабилна и устойчива работодателска марка е нужно да погледнеш голямата картинка и да видиш връзките между различните направления в бизнеса.

Лична история: От малка изпитвам голямо любопитство към света, хората и как те си взаимодействат. По-късно това любопитство прерасна в изучаване на психология, доброволчески активности, а накрая ми повлия и за избор на кариера. 🙂

Практически съвет от сферата на професионалния ти опит:

Към талантите, търсещи правилното място за развитие: Търсете работодател, който има подобни на вашите лични ценности. Така ще вършите задачите си с по-голяма отдаденост и страст, а това със сигурност ще доведе до по-високи резултати и по-бързо издигане в кариерата ви.

Към работодателите: Търсете хора с потенциал, които да развивате и насочвате. Тези хора ще са по-отдадени и ангажирани към компанията, защото ще израствате заедно. Важно е да работодателите да се грижат за хората си, все пак те са най-ценният ресурс на компанията, без тях няма да успеете да постигнете заложените бизнес цели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *