Екипът на JobTiger – Вели

veliИме (прякор): Велина (Вели)

Стаж в ДжобТайгър: От ноември 2015

Характерни особености: Авантюристична блондинка, която винаги търси нови предизвикателства и приключения. Обичам да пътувам и да откривам нови хоризонти.

С какво се занимаваш в Тигъра: Една от основните дейности в ежедневието ми е комуникацията с клиентите на Тигъра. Като организатор на кариерни събития, всеки ден от работното ми ежедневие е динамичен и различен.

Защо харесваш работата си: Защото всеки ден е едно предизвикателство! Всеки ден е различен. Организирането на кариерни събития, освен че ми носи много удовлетворение, е много приятно занимание. Искрено вярвам, че човек трябва да обича работата си и съм изключително щастлива от факта, че правя това и не на последно място, че го правя точно тук.

Лична история: Първото ми интервю за работа в JobTiger беше любов от пръв поглед. През цялото време се чувствах сякаш съм намерила своето място. След като си тръгнах, бях убедена, че това е моето място и много се надявах да започна да работя именно тук. Днес, няколко месеца по-късно, все още чувствам същото призвание в работата си и я върша с много ентусиазъм и желание.

Практически съвет от сферата на професионалния ти опитАз открих своето магическо място и вярвам, че всеки друг може. Никога не се отказвайте, бъдете упорити в търсенето на работа и в преследване на всичките си цели. Вярвайте в себе си и мислете позитивно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *