Екипът на JobTiger – Марти

MartyИме (прякор): Мартин Любомиров Мънев (Марти)

Стаж в ДжобТайгър: от 01.07.2014

Характерни особености: Обичам спорта, приятелите и семейството си и Бубка най-вече. 🙂 Стремя се някак да се забавлявам много (на работа и навън). Малко съм странен понякога, надявам се интересно обаче.

С какво се занимавате в Тигъра: Recruitment Team Lead: Основно с Recruitment в различни сфери + ръководене на екип. Със самия екип – даваме възможност на хората да срещнат нови предизвикателства и на компании да намерят добри специалисти. 🙂 Често участвам активно и пасивно в многобройните проекти и дейности на нашата фирма.

Защо харесвате работата си: Защото е предизвикателна и интересна, има заряд и настроение. Колегите ми са силни свежари, много забавни и интелигентни. Добавената стойност към мен лично и към многото хора, с които работя, ме кара да натискам яко… и така.

Лична история: Личните истории са си лични, важното е да сме миролюбиви, силни и щастливи.

Практически съвет от сферата на професионалния ви опит: Харесвайте и вършете работата си с удоволствие и страст. Бъдете бързи, концентрирани и много съвестни – проявявайте това практически и всичко би трябвало да се получи 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *