JobTiger получи грамота за партньорство от Столична библиотека

Столична Библиотека - ГрамотаВинаги е много приятно, а понякога и малко неочаквано, когато те награждават. Подобен коктейл от емоции ни сервираха вчера нашите приятели от Столична библиотека. По случай 87-ия си рожден ден библиотеката на пл. Славейков почерпи близки и познати, но най-паче раздаде грамоти и плакети на хора и организации, които са я подкрепили по един или друг начин. С радост можем да кажем, че и JobTiger бе сред отличените – грамота за успешно партньорство.

Причината да бъдем дарени с подобно високо отличие е проста, но това не я прави по-малко значима. Миналата година успешно организирахме съвсем безкористно един конкурс, под името „Книгата, която ме вдъхновява“. Тогава, в рамките на няколко месеца, си сътрудничехме много успешно със столичния храм на книгите. Заключителната церемония по награждаването на победителите в конкурса се проведе също там.

Истината е, че цялото мероприятие ни достави огромна радост. Позанимавахме се с нетипични за нас неща, подкрепихме четенето като навик, отличихме млади и талантливи български автори и въобще станахме част от нещо по-различно. Нещо, което не е бизнес, а е кауза. Именно затова се радваме, че Столична библиотека ни припозна като достоен партньор и се сети година по-късно за нас. И ние им благодарим за безкористното сътрудничество, както и за честта да бъдем отличени с тази грамота. Удоволствие е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *