Archive for август 18, 2015

JobTiger.tv – време за промени

screenshot-jobtiger.tv 2015-08-18 12-04-29Времето тече, и по нашите скромни човешки разбирания, това се случва винаги в една посока – към бъдещето. Миналото не съществува, освен в спомените ни. Затова е хубаво понякога да преравяме спомените си, за да видим кое как е било.

Едно такова бързо преравяне например ще ни припомни, че медийният сайт на JobTiger – jobtiger.tv – е вече почти на 4 години. Стартът бе даден през декември 2011 г., а оттогава мина доста време, поне в перспективата на интернет време-пространството. За четири години се случиха различни неща – понатрупахме над 1500 публикации, спечелихме награда и одобрение, срещнахме се със стотици интересни събеседници, разказахме много истории и станахме разпознаваеми в медийния пейзаж.

За четири години се случиха и други неща, но е ненужно да се спираме на всички тях. Факт е обаче, че костюмът, който ушихме на сайта в началото, поовехтя. Не стои вече достатъчно достолепно и представително на снагата, която сайтът ни разви за това време. Хубавият кон и под скъсан чул се познава – така се утешавахме в последно време, като се стараехме да не се вторачваме твърде педантично в недостатъците на дизайна и организацията на jobtiger.tv. Но все някога идва времето, когато промените стават неизбежни, а не просто въпрос на каприз. И кога времето би било по-добро, от лятото? Така или иначе летните ремонти са основното хоби на българите, защо да не се възползваме и ние? И тъй, за да не изпуснем момента, започнахме с ремонта на медийния ни сайт още преди няколко месеца и вече сме готови да ви покажем резултата. Добър, лош… вие ще кажете. Ние пък изказваме сърдечни благодарности на Symbol media, които си поиграха с дизайна. Разбира се, без системните усилия на нашия вътрешнофирмен тигърски IT екип, дизайнът нямаше да се превърне в истински сайт, затова, специални и напоителни благодарности и на тях. (Ини, Веско, Тео, Миро – you rock!)

Новият ни сайт е доста по-богат и добре организиран, което лесно се забелязва. Освен това е  юзър френдли, гугъл френдли, чилдрен френдли, енимъл френдли… въобще, социален сайт с добри намерения. Нито един тигър, дизайнер или разработчик не пострадаха при разработката му (умората не се брои).

Ще се стараем и в бъдеще да осигуряваме полезно и интересно съдържание, да ви помагаме в кариерното развитие и да ви съдействаме да си вършите по-добре и лесно работата. Естествено, ще се радваме да ни посещавате, затова, не се колебайте да ни запазите в отметките на браузъра си. Последното наистина е важно – колкото повече ни харесвате и посещавате, толкова повече се стараем – ако това не е път към съвършенството, то едва ли има друг. 🙂