Новото ни кариерно събитие – „Виртуални дни на кариерата“

виртуални дни на кариерата

JobTiger е компания, която се отличава с различни (и все прекрасни) особености. Една от тях – иновативността. Да, знам, че е лесно да се удариш в гърдите и да кажеш, че си иновативен и дори, „визионер“. Но съществува малка и важна разлика между говоренето и правенето. Ние, Тигрите, сме иновативни и на дела. Ето, убедете се сами: На 17 юни организираме първите „Виртуални кариерни дни“ у нас.

Подробностите са много и все интересни. Няма да ви досаждам тук с прекалено много детайли, ще ви кажа трите най-важни неща, останалото ще откриете сами в сайта на събитието.

  1. Първо, виртуалните кариерни дни дават отлична възможност на кандидати да си намерят нова работа, а на работодатели, да открият подходящите попълнения за екипа си, при това, изцяло в интернет среда.
  2. Второ, не ви трябва нищо друго освен интернет достъп и малко свободно време. За кандидатите, както винаги, е напълно безплатно да се срещнат с компаниите работодатели и дори могат да го сторят от друга държава.
  3. Трето, вече доста компании още повече кандидати се записаха. И това ако не е отлична възможност за кариерно развитие!

Няма да ви задържам сега в блога по-дълго от необходимото. Най-добре, посетете страницата на събитието, и станете част от първото подобно кариерно събитие, организирано у нас. Успех!

One comment

  1. Боряна Трънова каза:

    Инициативата е чудесна, какво по-добро от това в ерата на дигиталните технологии. За мен като служител Човешки ресурси винаги е било голямо предимство да се срещна с кандидатите по възможно най-лесен и достъпен начин, този тип първоначален подбор е по-удобен както за нас, така и за тях. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *