Кариерни съвети от Ейми Бейтман

Ейми Бейтман е един от най-приятните и информативни HR експерти, на които съм попадал. Неслучайно вече ви предложих няколко нейни съвета в предишните седмици.
Днес, с радост ви споделям едно нейно съвсем ново интервю, излязло броени дни, преди да го публикуваме тук. Защо насочвам вниманието ви към него? Причините, основно са две. Първо, Ейми споделя неща, които могат да са от полза за всекиго, без значение, дали си търси работа точно в момента. Тя има невероятно добър професионален нюх за полезни съвети и смея да твърдя, че казаното от нея наистина може да ви влезе в работа. Тя не говори с високопарни термини или скучни данни – тя вади примери от живота и ви показва тяхната стойност. Ученето чрез примери е един от най-лесните и преки пътища към усвояването на полезни навици.
Втората причина е в темперамента на Ейми Бейтман. Тя видимо е екстроверт, но по-важното в случая е, че е нагледно доказателство за силата и въздействието на позитивното, усмихнато и интелигентно говорене. Ако успеете донякъде да „си откраднете“ от тази заразителна емоционалност, мога да ви уверя, че всяко интервю за работа ще ви е много по-лесно и с чувствително по-високи шансове за краен успех. Освен това, деловите ви отношения наистина могат да се подобрят, ако демонстрирате подобна ангажираност и страст към работата.
Приятно гледане – Ейми винаги си заслужава отделеното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *