Най-простата формула за щастие

Да бъдем щастливи на работното си място е сложно. Нали? Все пак, толкова много фактори си взаимодействат: отношенията с колегите и шефа, удовлетворението (или липсата та такова), извънредните часове, общите принципи на компанията и какво ли още не. А като добавим, че има вероятност това, което правите днес, да е същото, което ще правите и след пет години, нещата стават още по-сложни.

Всички сме изпитвали неудовлетворение от работата си. Или сме се чувствали нещастни. Или още по-лошо – били сме затънали в бъркотии толкова сериозно, че направо сме били отчаяни. Да, известно ми е – всичко това не е приятно. Но, понякога нещата не са толкова сложни, колкото си мислим. За да не го забравяме, ето и една проста, затова и гениална инфографика. Тя ни напомня, че щастието, включително и офисното щастие, обикновено са в наши ръце.

shtastie

Добре, знам, че нещата не са винаги толкова прости. Но все пак, това е добро напомняне, че когато се чувстваме неудовлетворени, нещата често са в нашите ръце и от нас зависи да направим промяната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *