Тигърът на тиймбилдинг!

Както вчера казахме, имахме удоволствието да се занесем на тиймбилдинг от петък до неделя. Налице са доста нови колеги, беше редно да се опознаем, а те да научат малко от историята на Тигъра, настоящата ситуация, новите проекти и фини детайли от фирмената култура. За целта се транспортирахме до курорта Пчелински бани, където вече сме правили един тиймбилдинг преди две години. Хотелът е приятен, стаите са много топли, а и е близко до София. Една от основните причини да отидем пак там обаче е курортният характер на местността. В двора на хотела има топъл минерален басейн на открито, като има и друг, вътре в самия хотел. Удоволствието от горещи бани при минусови външни температури – безценно.

Този път решихме да наблегнем на кефовете и свободното време.От петък следобед до неделя на обед имахме само една работна сесия от около 2-3 часа, без която просто нямаше как да минем. Проведохме и една чудесна игра, която, въпреки лично моите притеснения, се оказа голям успех и всички се забавляваха видимо. Доста от снимките са свързани именно с тази ни активност – ще ги познаете по маскарадната екипировка. Цялото останало време си почивахме – някои пасивно, други с разходки из планината.

Вечерните мигове бяха повече от приятни. След ресторанта всички се насочваха към топлия минерален басейн на двора. Препоръчителният престой от 20 минути (водата е уморително топла в дългосрочна перспектива) не бе спазен от никого, като средно се плацикахме по час и половина. След това спа удоволствие, спането пък бе вълшебно. (Всъщност, голяма част от екипа стигна до самото спане доста след среднощния басейн, тъй като имаше продължение на купона, китарни изпълнения и всякакви майтапи. Поне така разказват колегите, пък и снимковият материал – аз изключих двигателя непосредствено след къпането.)

В края на краищата, равносметката е много позитивна. Опознахме се, свършихме малко работа, станахме си още по-симпатични, починахме си, хапнахме, пийнахме, поплацикахме се. Нямаше драми, никой не се е напил лошо, никой не се е отровил с храна, никой не се е сбил с никого. Казвам ги тези неща, защото историята можеше да бъде и различна – фалове се случват всякакви. Само се натъжихме, че невръстната щерка на нашия IT мениджър се разболя по един притеснителен начин, покрай което загубихме компанията на загрижения татко, защото той си отпътува за София без време. (Малката се оправя вече, за наша всеобща радост.)

С две думи – Тигърът беше на тиймбилдинг, а вие можете да съпреживеете събитието с няколко снимки. Само, така и не стана ясно, защо няма фотоси от басейна. Май, всички искаха да са вътре и никой не одобри идеята да стои на студа и да снима. Нищо, другия път…

DSC_5567

DSC_5573

DSC_5582

DSC_5583

DSC_5586

DSC_5589

DSC_5606

DSC_5684

IMG_9658

IMG_9730

IMG_9739

IMG_9827

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *