„Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации, BPO – отзиви от събитието

Споделени впечатления от колегите (някои замесени, други, просто присъствали, за да съдействат).

Данита Заричинова:

Организацията на кариерния форум започна още през август. Два месеца по-късно вече посрещахме първите участници в Интерпред. Още преди форумът да е открит официално и първите търсещи работа посетители се появиха. Всичко започна динамично и продължи да е така през целия ден! Фирмите, студентите, организаторите, презентациите, томболата – всичко в един кръговрат.

Младежите влизаха в залата леко смутени, но много от фирмите бързо успяваха да ги предразположат към разговор, та дори една усмивка понякога е достатъчна.

Едни студенти идваха със списък на предпочитани компании, подготвено CV  и целеустремено се насочваха към определени щандове. Други се лутаха и казваха, че търсят работа „каквато и да е“. Силно впечатление ми направи едно момче, което влезе в залата, огледа се, излезе от сградата, върна се след  10 минути и ми каза – „Отидох да помисля какво реално ми се работи“.

Няколко часа по-късно бях разговаряла със стотици хора и най-важното – бях видяла стотици усмивки. Това мисля, е най-същественото, което остана от форума – доволните хора. И от двете страни – работодатели и търсещи работа. Мисля си, че „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO е една истинска симбиоза, ощетени няма!

А аз с гордост мога да кажа, че като един от организаторите на събитието, в края на деня изпитвах не умора, а истинско удовлетворение. Удовлетворението ми достигна своя връх J, четейки последвалата обратна връзка от фирмите – най-често употребяваната дума за форума беше „позитивно отношение“. А това според мен е и формулата за успех на JobTiger, която ни помага да продължаваме напред – да бъдем позитивни към хората и да ги подтикваме и те да бъдат такива.

IMG_7582

Мирослав Тодоров:

„Като част от органнизационния екип на „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации, BPO бих искал да споделя, че усещането за добре свършена работа идва с усмивките и добрите отзиви, както от компаниите, предлагащи възможности за работа и стаж, така и от студентите и младите специалисти, посетили четвъртото още по-успешно изданние на форума.

Малко са събитията, след които хората си тръгват с положителни емоции и надежда за нови възможности, но „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации, BPO е именно такова събитие!

IMG_7513

Антон Кринчев:

Толкова много млади лица, изпълнени с надежда на едно място– така мога да определя събитието „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO. Въпреки че повечето от присъстващите пристъпваха плахо и несигурно към представителите на компаниите, не спирах да виждам усмихнати хора през целия ден и вярвам, че хората посетили форума, са с една крачка по-напред до успешната работа и страхотна кариера. За мен, късметът не е нищо повече от среща на добрата подготовка с благоприятна възможност, а един кариерен форум като „Дни на кариерата” е именно мястото, където можеш да срещнеш реалния късмет!

IMG_7534

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *