Тигърски работи – сайтът ни е обновен!

Тигърът расте, дейностите се увеличават, а новите ситуации си искат своето. Съответно, тигърските ни инстинкти ни подсказаха, че е време за някои промени. И, ето, направихме ги – сайтът ни, който е един от основните ни инструменти за „лов”, бе обновен и осъвременен. От днес можете да видите първите промени по него.

Ревизирахме структурата и вече имаме отделни секции за всяка от основните ни дейности – обяви за работа, подбор и организиране на събития. Леснодостъпни са и всички обучения, които предлагаме.

Естествено, тъй като работодателите са много важни клиенти за нас, наблегнахме и на възможността за оформяне и подчертаване на добрия им имидж. Секцията “Employer Branding” е още по-видима. Ако сте работодател и искате да излезете с „едни гърди напред” пред конкурентите си, свържете се с нас, за да ви представим подобаващо в тази секция. Иначе казано, ако още нямате корпоративна страница при нас, моментът е подходящ дори повече от обичайното – ще получите  лятна оферта за 50% отстъпка от цената на услугата през юли и август. Не забравяйте, че „employer branding” е неспирен процес, който можете да започнете с тази стъпка и да продължите по ред други начини. Добрата работодателска марка доказано работи за компанията, подобрява образа й в обществото и допринася за увеличаване на дългосрочните печалби.

Ново в сайта – територията на ловуващите тигри от отдел „Подбор”. Независимо, дали търсите работа или служители, в тази секция имате възможност да се запознаете с начина ни на работа, стратегията ни за развитие и най-вече, да разберете с кого ще работите при нас.

 

 

 

Освен да се любувате на любезните колеги от „Подбор”, не се притеснявайте и да ги потърсите в професионален аспект.

Предстоят още много промени по www.JobTiger.bg, за които ще ви разказваме, когато му дойде времето. А междувременно – посещавайте сайта и растете с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *