„Национални дни на кариерата“ 2013г. започват от 12-ти март

Пролетта наближава, а паралелно с това се задава и най-важното ни събитие за годината – „Национални дни на кариерата”. За 12 години този форум стана добре познат сред работодатели и търсещи стаж или нова работа. И тази годината събитието ще се проведе в големите университетски центрове в цялата страна: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Както винаги, генерален спонсор е Нестле България АД, на които сърдечно благодарим за партньорската подкрепа през годините.

Обилна информация за събитието можете да откриете на сайта на „Национални дни на кариерата”. Кои работодатели ще участват, как да се подготвите успешно за събитието, къде и кога ще се проведат регионалните прояви – всичко това и още ще откриете на сайта. Полезни съвети за добро представяне на събитието можете пък да чуете от нашите консултанти в няколко видеоматериала, специално подготвени за другия ни сайт – JobTiger.tv. Ще научите тънкости за подготвянето на успешно CV, ще разберете правилния дрес-код и какво ли още не.

Стартът на събитието е в София, на 12 и 13 март в Национален дворец на културата, ет. 5. В 10ч. на 12 март е официалното откриване. Подробната програма ще откриете тук.

Заповядайте, включете се и вие – ще се радваме да ви бъдем полезни!

А тук можете да видите един клип от миналогодишното издание на форума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *