Поздравителен адрес от ръководството

Source: oriondriver.blogspot.com

Ето, че годината си отмина. Вероятно е време да направим обзор на изминалото време, да кажем нещо умно за бъдещето, да пожелаем гръмки успехи на всички наши читатели… Е, да, но няма да го направим. Това са досадни и плоски занимания, които или са скучни, или са предвидими. Затова, само няколко думи.

През годината писахме и публикувахме разни работи, които сметнахме за полезни. Същото ще правим и идната година. Целта ни е проста – да ви помогнем, с каквото е възможно. Вярваме, че този блог е от полза за вас, затова ще продължим да го обогатяваме и разнообразяваме. Тоест, ще продължим да се опитваме да ви бъдем полезни. Напълно безплатно, както и досега. Намираме, че това е едно благородно дело, което напълно безкористно ви подаряваме вече трета година. (Ако искате да ни почерпите за това, пишете ни, едва ли ще откажем.)

А през новата година ви желаем всичко добро. Най-вече здраве, но и малко късмет, за да намерите онова, което търсите и да заработите точно тази работа, която ви прави щастливи. Ако пък не търсите нова работа, останете си с пожеланията за здраве, но не забравяйте, че всяка работа е временна.

Благодарим ви, че ни четете и рекламирате. Разчитаме, че ще продължавате да го правите и занапред. Поздрави и усмивки за всички вас, нашите читатели и приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *