Равносметката на Тигъра

Част от екипа на Тигъра

Краят на годината неумолимо наближава. Ние, от JobTiger, приключихме с основните прояви за годината и искаме да ви се похвалим какви ги свършихме.

Организирахме 8 кариерни форума сами и 4 в партньорство. На дните на кариерата – национални, локални и специализирани бяха представени повече от 150 фирми и те бяха посетени от близо 25 000 студенти и млади специалисти. Бяха обявени близо 2500 работни и стажантски места.

За 47 седмици от началото на годината 50 пъти специалисти на JobTiger и наши гости говориха пред студенти – за възможностите за бъдеща кариера, за това как най-добре да се справят предизвикателствата на пазара на труда и да си намерят мечтаната работа.

В студентския ни социален сайт Kosher.bg, още в първата му година, се създадоха над 70 клуба, от които 15 бяха подкрепени от бизнеса.

Организирахме събития за HR общността, стартирахме медийния ни сайт JobTiger.tv, създадохме с голям успех инициативата „Човекът, който ме вдъхновява” и бяхме партньори на множество събития.

Естествено, и през тази година блогът, който четете, продължава да набира скорост и читатели. За което ви благодарим от сърце!

Всичко за нашите инициативи можете да откриете тук. Останете наши приятели, а ние ще продължаваме все така неуморно да ви помагаме с каквото можем в кариерното ви развитие, намирането на работа и с всякакви полезни съвети, които могат да са ви от полза в професионалния ви живот.

Благодарим ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *