Archive for ноември 30, 2012

Петъчен HR и офисен хумор (CI)

Source: someecards.com

4 начина да бъдем щастливи с всяка работа

Живеем във времена, в които фактът, че имаме работа, ни кара от една страна да сме доволни, че не попълваме редиците на безработните, а от друга, да сме нещастни, че работим нещо, което не ни допада. И въпреки че звучи трудно за вярване, все пак има начин да се почувстваме щастливи на почти всяко работно място. Ето и няколко трика,  които ще ви помогнат да бъдете щастливи на работното си място, независимо колко обикновено е то.

Read more

Защо 99% от хората не биват назначавани?

Получаването на назначение е често дълъг и сложен процес. От търсенето на работа, през писането на CV, ходенето по интервюта – всичко това са неща, които трябва да шлифовате до най-малките детайли, за да постигнете желания успех. Днес ще чуете защо 99% от хората не получават назначението, което търсят. Послушайте експерта и убедете бъдещия си работодател, че именно вие сте човекът, когото той иска да наеме. Успех!

Read more

Равносметката на Тигъра

Част от екипа на Тигъра

Краят на годината неумолимо наближава. Ние, от JobTiger, приключихме с основните прояви за годината и искаме да ви се похвалим какви ги свършихме. Read more

В три изречения (LV)

Source: sxc.hu

Джош Билинг беше казал, че животът се състои не в това да държите добри карти, а да изиграете добре онези, които държите.

Така е – с добри карти и баба знае.

Разбира се, ако все пак държите добрите карти, имате отлични шансове да оплескате нещата, затова, не се отпускайте, независимо от ситуацията.