Човекът, който ме вдъхновява – новата ни инициатива!

Струва ви се, че на обществения небосклон изгряват само анти-звезди и псевдо-интелектуалци? Липсват ви позитивни новини? Виждате около себе си твърде много посредственост?

Да, вероятно мнозина могат да отговорят утвърдително на горните питания. И тъй като и на нас в ДжобТайгър ни се прииска да намерим хубавото, заслужаващото да бъде пример и въобще, истинското, стартираме от днес една, надяваме се, просвещенска инициатива – „Човекът, който ме вдъхновява”. Целта е да открием онези личности, които дават вдъхновяващ пример, които ни инспирират и ни правят по-нормални и добри хора. Най-вече търсим онези, които не са широко известни и постоянно стоящи под светлината на обществените прожектори, но въпреки това са истински, почтени, отговорни и добри хора. Хора, които правят нещата със сърце и дават пример, без да го целят специално.

Изборът зависи изцяло от вас. Вие номинирате, вие избирате финалистите, вие определяте кой ще е „Човекът, който ме вдъхновява”. Няма да ви отклоняваме повече от инициативата, затова, приключваме с обясненията тук. Прочетете условията в специално създадения за целта сайт и …изберете вашия победител. Гражданското общество се нуждае от активни граждани, бъдете именно вие такива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *