„Човекът, който ме вдъхновява“ – не пропускайте шанса да номинирате вие

Да ви напомним, защото е важно – от десетина дни тече конкурсът на JobTiger „Човекът, който ме вдъхновява”. Ето и един цитат от официалната страница на инициативата:

„Човекът, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger в партньорство с водещи български медии, с който целим да идентифицираме новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.”

Търсят се лица, които не стоят постоянно под прожекторите на обществения интерес и имената им не се спрягат от медиите ежедневно. А подобни хора има, вие го знаете не по-зле от нас. Ваши преподаватели от училище или университет, доброволци, хора с висока гражданска съвест или нестандартен поглед към нещата, личности, които заразяват околните с идеите си или примера, който дават. Нека открием заедно тези личности и направим имената им достояние на повече хора. Струва си!

Вече имаме много предложения, които показват колко широк е спектърът на възможните кандидати – от дядо Добри (човекът, който направи най-голямото дарение на столичния катедрален храм „Александър Невски”) до ръководителя и вдъхновителя на софтуерната академия на Телерик Светлин Наков. А между двамата са се събрали толкова много и интересни лица. Жалко, че няма начин всички да попаднат във финала, но фактът, че някой ги е номинирал, е достатъчен повод те да се гордеят с делата си и да знаят, че вдъхновяват околните с онова, което правят.

А сега, вие сте на ход – предложете „човека, който ви вдъхновява” на страницата ни в интернет и проследете как върви гласуването за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *