Стажове в държавната администрация

От години, популярни сред българските студенти са летните бригади в САЩ. И това е разбираемо – млади хора, искат да видят свят, да изкарат пари… Проблемът с тези бригади обаче е, че от тях рядко следва полезно продължение. А и често студентите губят студентски права, поради продължително отсъствие от лекции и упражнения.

По-различна възможност се предлага тази година за онези студенти, които активно си търсят работа у нас. Държавната администрация реши да обяви стотици стажове в нейните структури, като всички студенти, имащи общ успех над 4.00 и завършен втори курс, могат да се възползват от предложенията. Стажовете не са платени, но отварят реална възможност за бъдещи назначения. Периодът на провеждане на стажовете е септември-ноември 2012г., като ще има два етапа. Първият етап стартира на 17 септември 2012 г.

Крайният срок за кандидатстване е 15 август. След подбор на кандидатите по документи, в периода от 15 до 25 август 2012 година ще бъдат проведени тестове само с избраните от тях. С  успешно представилите се на тестовете кандидати, ще бъдат организирани интервюта в съответните административни структури в периода от 25 август до 5 септември 2012 година.

Само за първата фаза има отворени 871 позиции в цялата страна, при това, в най-различни структури на държавната администрация. Тоест, имате реален шанс да попаднете сред избраните. За втората вълна има още над 760 места.

Подробности за приемащите структури, условията за кандидастване и броя на обявените места можете да откриете тук. Ако пък имате въпроси, потърсете ни на телефон +359 2 4918000 или мейл office@jobtiger.bg

Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *