„Дни на работодателите“ във Варненски свободен университет

JobTiger и Варненският свободен университет „Черноризец Храбър организират „Дни на работодателите”, които се провеждат от вчера (14 май) до 31 май 2012г. във ВСУ.

Както и при други подобни мероприятия, целта е да срещнем студенти и работодатели. Различни компании ще организират конкретни срещи със студенти, които изучават специалности, имащи близък профил с този на компанията. На срещите ще бъдат обсъждани възможностите за реализация, организациите ще споделят опита си в кариерното развитие и/или ще предложат стажантски програми, подходящи за студентите на „Черноризец Храбър“. Завършили възпитаници на университета пък ще споделят информация за собствената си реализация, след края на образованието си.

Мероприятието е предназначено за всички студенти от ВСУ.

Повече информация за програмата на „Дни на работодателите” ще откриете тук. И не забравяйте, че колкото по-рано се ориентирате в кариерен план, толкова по-добри са шансовете ви за реализация!

Светлозар Петров, управляващ директор на JobTiger, говори по време на откриването на "Дни на работодателите" във Варненския свободен университет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *