Неправомерно използване на името и запазената марка на JobTiger за зловреден спам

В последните 18 часа до много собственици на имейли с български имена се изпращат съобщения с различни покани за работа, като получателите са приканени, ако се интересуват да отговорят на различни имейли с домейн jobtigerbg.com, като: Harden@jobtigerbg.com, Boykin@jobtigerbg.com, Lindsay@jobtigerbg.com, Hooper@jobtigerbg.com, Franks@jobtigerbg.com и т.н.

JobTiger предупреждава, че тези съобщения са фалшиви и представляват зловреден спам. Това не са реални предложения за работа, а опит за колекциониране на лични данни. Моля, не отговаряйте на такива съобщения, маркирайте ги като спам или просто ги игнорирайте, или изтрийте.

Тези съобщения нямат нищо общо с JobTiger, сайтовете на компанията или с нейни клиенти. Имейл адресите са избрани на случаен принцип и са част от спам база данни и получаването на тези имейли няма нищо общо с JobTiger. Данните, съхранявани в компанията, както и досега, са защитени и до тях не е имало външен достъп.

Служителите на компанията използват единствено имейли с домейн jobtiger.bg, както е домейнът на сайта за работа www.JobTiger.bg.

Екипът на JobTiger е предприел всички мерки за установяване на нарушителите и прекратяване на спама. Сезирани са и съответните органи за неправомерно използване на наши запазени марки, защитени за използване в целия свят.

2 comments

 1. Мими каза:

  ел.пощите са пълни с писма от всички тези фалшиви ,примамливи оферти за работа.Последното,което получих е от nielsen@jobtigerbg.com
  ….. измамници безброй..

 2. Zshivka каза:

  И аз получих предложение за работа, затова дойдох до сайта ви, за да проверя що за спам е това. Все пак към имейла има прикрепено съобщение от моя имейл клиент, че истинският подател на писмото не е Bryant@jobtigerbg.com или пък zotirental@mail.bg, както пише в имейла, а
  obstinatew2905@eoriginal.com

  Успех в разкриването на измамниците – както изпращачите на спама, така и продавачите на имейл адресите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *