„Национални дни на кариерата“ 2012 започват съвсем скоро

Скъпи приятели, след няколко дни започва най-големият форум за студентски стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата” 2012. Както може би знаете, ние от JobTiger  го организираме, с любезната подкрепа на Нестле България. „Национални дни на кариерата” е мащабно мероприятие, което се провежда в големите университетски центрове в цялата страна още от 2002 г. Тази година форумът ще се проведе за 11-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Първото събитие ще е в София, на 13 и 14 март в Арена Армеец.

Водещи български и международни компании от всички сектори на бизнеса – финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, правни, търговски фирми, индустриални производители, консултантски фирми, структури на държавната администрация ще участват и тази година. Всички те ще предлагат добри възможности за стаж или кариера на млади хора от страната.

Каним ви да се присъедините и вие. Ако сте завършващи или наскоро завършили университет, това може да се окаже идеалното за вас място, на което да стартирате кариерното си бъдеще. Подробни съвети и напътствия, какво и как да правите на форума  „Национални дни на кариерата” 2012, можете да откриете тук. Изчерпателна информация за самото събитие ще намерите на сайта http://careerdays.bg .

Успех на всички!

P.S. Ако имате въпроси, на коите не сте октрили отговора, пишете ни смело на office@jobtiger.bg

2 comments

  1. Вера каза:

    Искам да попитам кога ще се проведе в Пловдив и къде?Благодаря,предварително.

    • smarkoff каза:

      Подробна информация за датите и местата на провеждане има на официалния сайт careerdays.bg . В Пловдив датата е 2 април, в Пловдивски Панаир, Конгресен Център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *