Екипът на JobTiger – Елеонора

Име (прякор): Елеонора Тодорова, Ели

Стаж в ДжобТайгър (години, месеци): 5 години и 11 месеца

Характерни особености: Имам много заразителен смях, когато съм в добро настроение :)! Обичам да пътувам по света и у нас, да е топло и да мирише на море!

С какво се занимава в Тигъра: Да помисля J, с какво ли?! Да организирам, организирам и пак да организирам всякакви ивенти за фирми и студенти, само за фирми или само за студенти, а и за Тигъра разбира се.

Защо харесва работата си: Защото всеки ден е едно предизвикателство!

Лична история: Беше много отдавна 🙂 и тогава все още се занимавах с продажби. Един дъждовен ден бях на среща с една колежка далеч от офиса, където нямаше транспорт, нямаше таксита, нямаше нищо. След дълго изчакване пристигна нашето спасение – едно такси, докато разбера, че тръгваме, колата потегли без мен, а аз след нея в дъжда. Не след дълго моята колежка е забелязала, че не съм в таксито, след което спряха, за да се кача и да се приберем към офиса.

Практически съвет от сферата на професионалния ви опит (нещо, с което да бъдете полезни на читателите ни): Най-важно е да харесвате работата си, да вярвате в това, което правите и не на последно място, да работите в екип.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *