JobTiger с награда от Eventex

Приятели, стискахме се, стискахме се, но все пак не можем да не се похвалим малко. На първите награди за организиране на събития Eventex и ние си тръгнахме с награда. Взехме третото място в категорията „Бизнес събитие на годината” с традиционните ни „Национални дни на кариерата”. Като се замислим, това е голямо признание, в много атрактивна категория. Както виждате, не става дума за PR събития и „меки новини” (както се наричат подобни мероприятия в PR бранша) с измислени поводи, а за истински бизнес, полезен на мнозина хора. Ние провеждаме този форум вече 10 години и той се е превърнал в едно традиционно и обичано място за среща на млади специалисти и студенти с реални компании. Хиляди от тях са си намерили по този начин работа, а компаниите са действително доволни, тъй като могат целенасочено да си потърсят и изберат подходящите хора.

Естествено, и тази година предстои да се проведат „Национални дни на кариерата” в 7 български града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Студентите ще имат възможността да посетят „работилници” (уъркшопи), по време на които ще получават съвети от специалистите на JobTiger за успешно кандидатстване за работа и подготовка за участието си във форума – избор на компания и длъжност, написване на автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н. Предвижда се и семинарна програма, с решаване на реални казуси от бизнеса.

Надяваме се, че ще се видим с всички заинтересовани тази година. Не се колебайте, елате. Само има какво да спечелите. Повече информация по темата ще намерите на http://careerdays.bg

Колегата Жоро приема наградата на JobTiger

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *