Екипът на JobTiger – Валето

Име (прякор): Владислава Крумова, Валето

Стаж в ДжобТайгър (години, месеци): 5 години и 9 месеца

Характерни особености: Обичам тежката музика и да си похапвам сладичко.

С какво се занимава в Тигъра: С подбор на персонал, консултации с търсещи работа. Различни статистики, както и с всяка друга задача, която и, ако ми бъде възложена.

Защо харесва работата си: Харесва ми да се срещам и да разговарям с различни хора. Обичам да помагам на хората. Чувствам се напълно удовлетворена, когато помогна на търсещия работа да си намери такава.

Лична история: Един ден ми се наложи да заместя колежката, която прави фактурите в нашия офис. От начало всичко вървеше гладко, но от един момент нататък, всичко се обърна с краката нагоре. Системата забиваше, непрекъснато излизаха нови и нови проблеми. По принцип колегите ме познават като спокоен човек, но към средата на деня нервите ми не издържаха и избухнах много силно, ударих по бюрото, раплаках се и започнах да викам. Страшна работа, надявам се скоро да не изпадна отново в такава нервна криза, за да не стряскам колегите си.

Практически съвет от сферата на професионалния ви опит (нещо, с което да бъдете полезни на читателите ни): Не кандидатствайте по всяка обява. Прочетете добре изискванията, преценете какви са възможностите ви и, ако отговаряте на по-голяма част от изискванията, кандидатствайте смело.

Имайте повече вяра в себе си и в свойте способности. Не се отчайвайте, ако не си намерите разбота с първото кандидатстване, продължавайте смело напред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *