Как да кандидатствам по обява за работа в JobTiger.bg?

Когато разглеждате или филтрирате обявените свободни позиции за работя и някоя от тях привлече вниманието ви, имате възможност да кандидатствате за нея без регистрация или след регистриран вход в системата.

Кандидатстване без регистрация

При кандидатстване за работа без регистриран профил в системата на JobTiger.bg, задължителните полета, които трябва да се попълнят са име, фамилия и електронна поща за обратна връзка.

Автобиографията се прикачва като „външен” файл, а потенциалния работодател споделя своите изисквания дали изисква мотивационно писмо от кандидатите или то не е задължително.

Мотивационното писмо, както и снимката също могат да бъдат прикачени като „външни” файлове.

Кандидатстване с регистриран профил

Първата стъпка за кандидатите, които имат регистриран профил в JobTiger.bg е да влязат в системата със своето потребителско име и парола.

При кандидатстване по обява за работа с регистриран профил, системата на JobTiger.bg позволява на потребителите да  изберат от списъка си с прикачени или   „вътрешни”, създадени след регистрация, в системата на JobTiger.bg автобиографии или да прикачат нова, която да изпратят на потенциалния работодател.

С бутон „Напред” или „Назад”, кандидатът има възможност да се предвижва напред или назад в процеса на успешната кандидатура.

Когато всички необходими файлове са качени, тяхното изпращане трябва да се потвърди с бутон „Кандидатствай” и системата ще изпрати автоматични потвърждение, когато автобиографията бъде получена.

Основно преимущество на кандидатстването за работа през регистриран профил в JobTiger.bg e списъкът с кандидатури, който системата съхранява, за да се проследи както тяхната хронология, така и компаниите и длъжностните заедно с техните изисквания и характеристики, за които кандидатът е заявил желание за интервю.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *