Една година свърши, една нова ни очаква

Скъпи приятели,

ето че 2011 свърши и започна една нова година за всички нас. Обикновено, това е времето за равносметки и бъдещи планове. С положителност сте чели вече достатъчно такива текстове, затова тук ще споменем само в резюме какво сме сторили в блога и какво още ще правим. Няма да ви отегчаваме с множество подробности.

През изтеклата година, блогът се разви и укрепна сериозно. Вече отчитаме по над 5000 уникални посетители всеки месец. В класацията на topbloglog.com пък сме на второ място в списъка на най-влиятелните корпоративни блогове. Над 200 професионални публикации се появиха на нашата страница през изминалата година. Извън тази бройка, конкурсът ни за читателска история също генерира задоволителен интерес и ни донесе над 100 конкурсни включвания. Раздадохме награди на 10 автора, на обща стойност около 5000 лева. Такива са статистиките. Но в тези суховати цифри не присъства онова, което най-много ни радва и ни дава повод за гордост. А то е, че хиляди хора се довериха на съветите ни, дойдоха на страниците на блога ни и продължават да идват ден след ден, за да получат съветите от които се нуждаят. Именно това доверие ни прави истински щастливи и ни кара да вярваме, че нещата, които правим, наистина имат смисъл и се оценяват по достойнство.

През 2012 ще правим и други неща. Ествествено, няма голяма полза да се заричаме или да сипем към вас обещания. Какви нови рубрики и тематични области ще се появят ще се види съвсем скоро. Ще се постараем да сме ви все така полезни и интересни. Защото вярваме, че успехите от изминалите месеци са само началото. Началото на едно истинско голямо онлайн приятелство, ако перифразираме известната класическа филмова реплика.

За някои, 2012 изглежда смутна. Маите били предсказали свършек на света, сериозни икономисти пък говорят за евентуална нова световна криза, дори по-опустошителна от предишната. Първото твърдение намираме за несериозно, а второто, за възможно, но не и неизбежно. В началото на една нова година е добре все пак да проявим известен оптимизъм и да повярваме, че ни чакат по-добри времена. Утрото на първия работен ден за 2012 е слънчево и приятно, иска ни се да мислим, че това ще се пренесе и върху останалите дни от новата година. Каквото и да става обаче, ние ще сме все тук и ще продължаваме да работим като Тигри. Ще ви очакваме както и досега, за да продължим заедно онлайн и офлайн успехите, които всички ние търсим и желаем.

И разбира се, не забравяйте да наминете по всяко време към големия ни сродник – самия Тигър! Бъдете здрави, весели и вярвайте в себе си!

Поздрави от целия ни екип!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *