Годишният победител в конкурса за история, свързана с работата на JobTiger

И така, приятели, Коледа чука на вратата и годината свършва и с това и нашите празници за десет годишния юбилей на JobTiger приключват.

Последната награда и повод за празнуване е годишната награда в конкурса ни за история, свързана с работата. Десет месеца на съревнование изтекоха, публикувахме 140 истории, имаме и 12 награди до тук. Повече от планираното, но на юбилей, като на юбилей (така сме сигурни, че и дванадесетгодишнината ни е в кърпа вързана). Вярваме, че са донесли радост на спечелилите.

Остана голямата награда в конкурсаApple iPad2 (оказва се 13 под ред, което ми е щастливо число)!

Според правилата: „Годишният победител ще бъде класиран на месечния принцип, но историите, класирали се чрез най-голям брой гласове на публиката, ще бъдат шест, а финалистите, номинирани от Организаторите – трима. Така публикациите, които се борят за годишната награда – Apple iPad 2, ще бъдат девет;

Също така си спомняте, че след първия месец допълнихме правилата за участие и гласуване, което доведе до драстично намаляване на броя на подадените гласове. Така че сравнението по брой гласове практически повтаря класацията за месец март и не е принципно представителна и валидна за цялата година.

Остава да добавим номинациите на журито, което беше съставено от членове на екипа ни. Резултатите:

Окончателно носителят на годишната награда и горд собственик на култовия Apple iPad2 е…. Балада.

Нека да му е честито!

Благодаря от името на целия екип на JobTiger на всички участници за изпратените истории, на гласувалите – за подкрепата и на всички читатели на блога – затова че бяхте с нас в тази празнична за екипа ни година.

Сега е време на за празници и нека си пожелаем весела Коледа и много успешна и щастлива Нова 2012 година!

Бъдете с нас и за в бъдеще, ние със сигурност ще сме тук и ще даваме най-доброто от себе си за вас!

Наздраве!

Светлозар Петров
Управител
JobTiger

One comment

  1. Balada каза:

    Много се радвам, че журито (а и читателите) са харесали историята ми. Честно казано не очаквах, макар и тайничко да се надявах.
    Поздравявам ви за добрата идея за организирането на подобен конкурс, a и за вложените усилия и прецизност при провеждането му.
    Благодаря Ви и за наградата и пожелавам весела, щастлива и успешна Нова Година!
    Балада

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *