Archive for декември 29, 2011

Коледно-новогодишен хумор (VII)

Защо малкото момиченце се усмихва тъй загадъчно…

Коледно-новогодишен хумор (VI)

Коледно-новогодишен хумор (V)

Нискобюджетна елха…

Годишният победител в конкурса за история, свързана с работата на JobTiger

И така, приятели, Коледа чука на вратата и годината свършва и с това и нашите празници за десет годишния юбилей на JobTiger приключват.

Последната награда и повод за празнуване е годишната награда в конкурса ни за история, свързана с работата. Десет месеца на съревнование изтекоха, публикувахме 140 истории, имаме и 12 награди до тук. Повече от планираното, но на юбилей, като на юбилей (така сме сигурни, че и дванадесетгодишнината ни е в кърпа вързана). Вярваме, че са донесли радост на спечелилите.

Остана голямата награда в конкурсаApple iPad2 (оказва се 13 под ред, което ми е щастливо число)!

Според правилата: „Годишният победител ще бъде класиран на месечния принцип, но историите, класирали се чрез най-голям брой гласове на публиката, ще бъдат шест, а финалистите, номинирани от Организаторите – трима. Така публикациите, които се борят за годишната награда – Apple iPad 2, ще бъдат девет;

Също така си спомняте, че след първия месец допълнихме правилата за участие и гласуване, което доведе до драстично намаляване на броя на подадените гласове. Така че сравнението по брой гласове практически повтаря класацията за месец март и не е принципно представителна и валидна за цялата година.

Остава да добавим номинациите на журито, което беше съставено от членове на екипа ни. Резултатите:

Окончателно носителят на годишната награда и горд собственик на култовия Apple iPad2 е…. Балада.

Нека да му е честито!

Благодаря от името на целия екип на JobTiger на всички участници за изпратените истории, на гласувалите – за подкрепата и на всички читатели на блога – затова че бяхте с нас в тази празнична за екипа ни година.

Сега е време на за празници и нека си пожелаем весела Коледа и много успешна и щастлива Нова 2012 година!

Бъдете с нас и за в бъдеще, ние със сигурност ще сме тук и ще даваме най-доброто от себе си за вас!

Наздраве!

Светлозар Петров
Управител
JobTiger

Победителят в конкурса за месец декември

Здравейте приятели,

Ден преди Бъдни вечер стана време и за последния месечен победител в конкурса ни за история, свързана с работата. Ето и резултатите:

В журито имаше най-много гласове за „Моята история”, която ще бъде и победителят за месец декември. Милена Зетова получава прекрасният Четец за електронни книги 6? Amazon Kindle 3G+Wi-Fi. Нека си го ползва със здраве и той да й донесе безбройни приятни мигове с любимите книги.

Остава журито да приключи гласуването и да обявим годишният победител и получател на голямата награда Apple iPad2. До тук състезанието е много оспорвано.

Весела Коледа на всички!

Светлозар Петров
Управител
JobTiger