Защо е полезен този блог?

Source: sxc.hu

Неусетно се изтърколиха 15 месеца от стартирането на нашия блог. Време предостатъчно, за да се развие и укрепне той. Което се и вижда, надяваме се.

Основната причина да смятаме блога за полезен е неговата широка насоченост. Ако се загледате колко раздела имаме и колко много други публикации се намират под шапката на обобщаващото „Разни”, ще видите, че се опитваме да ви поднасяме информация от най-различно естество. Това означава, че тук могат да намерят полезни съвети и препоръки почти всички хора. Буквално. Защото, дори и да не сте HR експерт или да не търсите работа точно сега, нали си знаете, че моментът да се сменя работната позиция, все някога ще настъпи? А тогава може и вече да е късно, за да научите всичко важно и полезно накуп. Виждате – ние публикуваме редовно и базата ни от знания се множи ежедневно. Ако се опитате да я усвоите изведнъж, ще се уверите, че има много полезни неща, които е добре да знаете при търсенето на работа и явяването на интервю. Затова, четете редовно, това някога ще ви се отплати.

Въпреки че се стараем да поддържаме едно популярно ниво, ние сме сигурни, че съветите, които отправяме към HR специалистите, са също от полза за тях. Никой не знае всичко на този свят.

Конкурсът ни за история пък дава възможност да прочетете и текстове от различни автори, които споделят работното си ежедневие. Кога с чувство за хумор, кога със страст и патос, но винаги индивидуално и различно. Всички тези истории ще ви помогнат да се уверите, че онова, което ви се случва, не е изолиран случай и вече някой, някъде, го е преживял в подобна форма.

Не на последно място да ви препоръчаме този блог е и фактът, че в него пишат няколко добри гост-автори. Техните текстове не се нуждаят от реклама – опитът ни сочи, че повечето от вас харесват творчеството им и го намират за полезно.

Най-важната причина обаче е, че блогът е малкият брат на големия Тигър. ДжобТайгър е мястото, на което ще намерите стотици полезни обяви за работа, ще срещнете професионалисти, ще намерите подкрепа. Ние сме агенция с традиции и сме първият сайт за работа в България. Това е сигурно доказателство, че имаме с какво да ви помогнем. Надникнете в jobtiger.bg и ще се уверите сами.

Благодарим ви за тези 15 месеца заедно! Не спирайте да ни навестявате, а ние ще продължаваме все така прилежно и по тигърски да се стараем, да добрувате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *