Тигърът на тиймбилдинг

Човек и зле да живее, все идва време да отиде на тиймбилдинг. Именно такъв си спретна екипът на ДжобТайгър през изминалия уикенд. За място на събитието бяха избрани Пчелински минерални бани, които се намират на 3 километра от Пчелин и на десетина от Костенец. Хотелът беше повече от приятен, макар и само с една звезда. Смазващото му предимство обаче се материализира под формата на басейн с топла минерална вода. Досещате се вероятно, че и двете вечери, след края на похапването, целият екип се намърда във водата. Навън – около нулата, в басейна – 38 градуса. Малко бохемско удоволствие!

Иначе, какво да ви кажем. Имахме доста работа по време на престоя ни, говорихме си важни за нас неща, представяха се новите ни колеги (каквито има доста напоследък), обсъждахме бъдещето. По друг начин казано, повече си беше работна среща, но имахме нужда от подобно мероприятие, по ред причини. С радост установихме, че в редиците ни са се влели все читави и позитивни млади хора, които дават силна заявка за пълно интегриране в отбора. Установихме също, че продължаваме да имаме свежи идеи за развитието си. Най-хубавото е, че пристигнахме като приятели и си тръгнахме като такива.

Излишно е да ви занимаваме тук с много подробности, просто искахме да ви споделим, какво сме правили напоследък. Имаме и снимки. Ето:

2 comments

  1. ?O?OHS N?W???? каза:

    искам и аз 🙂

  2. краси каза:

    много весели и качествени снимки. 🙂
    трябва пак да се прави тиймбилдинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *