Пет причини да имате прикачена актуална автобиография в JobTiger.bg

Търсите си работа, но никой не отговаря на изпратените ви автобиографии и мотивационни писма?

Имате образование и необходимата професионална квалификация, а не сте доволни от текущите си работодатели?

А имате ли качена своята актуална автобиография в JobTiger.bg?

В случай, че отговорът ви е „не”, ето ви пет причини да промените това:

1. JobTiger не е обикновен сайт за обяви за работа, публикуваните при нас свободни позиции са за някои от най-големите и перспективни компании за работа в страната, а това създава възможности за кариерното ви развитие. Паралелно с това JobTiger притежава и собствен лиценз за Агенция по подбор на персонал – Лиценз № 982, 20.08.2008 – 20.08.2013.

2. Автобиографиите, споделени на нашия сайт, са достъпни за компаниите и потенциални работодатели биха се свързали с вас с предложение за работа, дори да не търсите активно в момента. Кой би отказал по-добра позиция или по-високо заплащане на труда? Достатъчно е да сложите статус „за търсене” на своята прикачена автобиография. Можете да го „изключите” по всяко време сами или да оставите системата да го направи автоматично след 4 месеца.

3. Когато имате прикачена автобиография в сайта JobTiger.bg, можете да филтрирате свободните работни позиции според критериите от автобиографията ви – за активно търсещите работа.

4. Всяка прикачена автобиография в JobTiger има уникален идентификационен линк, който позволява споделянето й във външни сайтове или e-mail – разполагате с нея по всяко време и навсякъде.

5. Не на последно място е удобството специалист да се погрижи за готовата автобиография. Така или иначе тя вече е написана.

Едно бързо прикачване на файл е достатъчно, за да се възползвате от всички гореизброени предимства. Междувременно следите случващото се по e-mail.

Прикачването на автобиография е възможно и без да имате регистрация в сайта. Използвайте формата за качване на външни файлове.
Втората възможност е след регистрация. В този случай също можете да прикачите външно CV. Или да изберете създаването на вътрешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *