5 причини да участвате в конкурса ни за история

Source: sxc.hu

1. Участието в конкурси е забавно и предизвикателно занимание. От една страна, ви покачва адреналина, а от друга, ви дава възможност да сравните силите си с останалите състезатели.
2. Ако победите в конкурса, можете да се похвалите пред работодателя си, или бъдещия си такъв. Това с положителност ще ви донесе бонус-точки. Все пак, иде реч за история на тема „работа“, а не за порноразказ.
3. Интернет не е като вестниците. Името ви ще остане дълго време запечатано за всички, които биха го потърсили в Google например. Това не са 5 минути слава, а почти цяла вечност…
4. Толкова малко хора са се включили в конкурса (направо сме учудени), че шансът за печалба е доста сериозен. Е, ако ни  изпратите интересна история.
5. Една видеокамера (другия месец може да е нещо друго) като награда за един час писане е доста добър коефициент на полезно действие. (За iPad-a да не говорим.) Това може да се окаже най-голямата ви придобивка, спечелена с най-малко труд.
Можете да добавите поне още 5 причини за участие, нали?
Тази публикация ви допада? Ще ни зарадвате, ако кликнете на някой от бутоните отдолу… 

3 comments

 1. Anonymous каза:

  ….и причина №6 – да имате връзки сред организаторите, за да ви уредят с наградката.Иначе, нямате никакъв шанс.

 2. Заро каза:

  Готино е анонимно да се изгавриш с труда на хората, нали? Ей така – да им е гадничко 🙂 Кееееф 🙂

  А сега сериозно – искам да видя този, който има връзките да ме убеди да манипулирам конкурса. Или поне който го твърди. Понеже аз не се сещам кой ще да е той…

 3. Анонимен: Аз спечелих една от наградите. Да, очевидно се познавам с организаторите, понеже блогът ми е тук в "приятели". И?
  Можете ли да ми посочите кои от публикуваните тук материали првъзхождат по качество моите и с какво (колкото и де е нескромно аз да го твърдя)?
  Все пак, освен в блога си (който е с една от най-високите посещаемости у нас), аз бях помолен да пиша за вестник "Сега", за списание "Либерален преглед" – и за някои други, но там съм под истинското си име и затова няма да ги цитирам. Има хора, които веднага качват статиите ми в "Свободна планета", "Топблог", често са в "Избрани" на Дир.бг и т.н…А да не кавам колко мои статии се крадат и подписват с чужди имена и се публукуват нелегално. Дали това е, понеже имам "връзки" със съответните хора?
  …Хайде, последен нескромен въпрос – колко от другите статии, които "без връзки" биха ме победили, имат шанс да бъдат отпачатани някъде и хората да са готови да платят, за да ги прочетет? Май само тези на Христо Стоянов…
  Ако се ползваха връзки, нямаше да минат всички тези мошеничества с гласуване от стотици специално регистрирани акаунта във Фейсбук, на които бяхме свидели на няколко пъти.
  Ако желаете, ще ви кажа на кого да предложите материалите си, щом са толкова добри – и после да видим какво ще се случи…:)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *