Наградите за май в конкурса

Здравейте, приятели, и честит празник! 🙂
По едно щастливо стечение на обстоятелствата имаме удоволствието да обявим наградата за месец май в конкурса за история, свързана с работата, точно на 24 май.
И така гласуването приключи в 18 часа със следните резултати:
109 гласа за Стела Ангелова и Как не станах крупие
30 гласа за В. П. и Ириней
22 гласа за Балада и Изпитание
Историята, която хареса най-много на нас, е Бонусът, или – за прекрасните дами! на Тимур и неговите командоси, събрала 21 гласа. Така че това е четвъртата история според правилата.
И така, наградата отива при… Тимур и неговите командоси. Да му е честит новият NetBook Acer ASPIRE ONE AOD260-2Black 10.1” от Bomba.bg. Той отдавна участва в нашия конкурс с много смислени и добре написани истории и си завоюва едно от челните места в него. За мен ще е чест да му връча наградата навръх 24 май.
Същевременно съзнаваме, че гласът на публиката е важен, затова няма да пренебрегнем и нейния победител – Стела Ангелова. Тя получава ваучер на стойност 50 лв. за покупка на книги или за вечеря в избран от нея ресторант. Което предпочете. И дано повярва, че всъщност не се налага да мълчи, стига да избира подходящите работодатели. Надяваме се, че сега, през 2011 година се чувства вече много по-добре, и и желаем много успехи и щастие за в бъдеще!
Накрая няколко думи за конкурса. Качеството се вдига и историите стават все по-добри и по-добри. Стопява се и разликата в мнението на журито и публиката. Мисля, че скоро те ще съвпаднат съвсем и ще се обезсмисли точката от правилата за избор на история на журито. Така че пишете на воля и гласувайте за любимите си истории. Наградите продължават! Не забравяйте и голямата награда в края на годината!
Още веднъж честито на спечелилите и весел празник на всички!

Светлозар Петров
Управител

JobTiger

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *