Наградата за април – окончателно!

И така, след доста инфарктна седмица, най-накрая имаме победител за месец април в конкурса на JobTiger за история, свързана с работата.
Какво се случи дотук накратко. След като на 24 април задействахме клаузата за включване на четвърта история в гласуването, публикувахме редакторски избор от четири истории, които да се борят за това място. В различните дни имаше различни фаворити на публиката, но накрая се очертаха два претендента, които се бориха рамо до рамо за вашето внимание с променлив успех. Снощи гласуването приключи с двете истории, класирани от вас наравно с по 39 гласа. 
Те са:
Така историите на финала станаха общо 5, заедно с трите първоначални водача.
В крайна сметка днес се събра голямото жури от 13 души, служители на JobTiger, на които беше предложено след ново детайлно прочитане  да гласуват само за една от петте истории финалисти. , а те са:
Работата – да, не…” на Криси Николова
Кръговрат” на Ани Стоянова
Трудният път към успеха” на Николай Василев
Отново благодарим на финалистите!
А победителят е … За работохолизма и мъдростта на децата” на Петя Владимирова.
Честито на Петя и нека си ползва Четеца за електронни книги ViewSonic със здраве.
В същото време конкурсът продължава в следващия месец. Имаме вече първите три публикувани истории. Наградата за месец май отново ще е NetBook Acer ASPIRE ONE AOD260-2Black 10.1” от Bomba.bg.
Напомням на всички, че продължава и гласуването за правилата на конкурса. Остават още 5 дни за вота ви.
Очакваме с нетърпение следващите истории и гласовете ви!
Светлозар Петров
Управител
JobTiger

2 comments

 1. Georgi каза:

  Само за протокола да отбележа, че правилата, които бяхте обявили за гласуването не бяха спазени. Според тях – цитирам – "И така – имате време да изберете победителя измежду четирите истории до 18 часа в четвъртък, 28 април."
  На посочения адрес – http://www.prikachi.com/images/22/3284022X.jpg – можете да видите снимка направена в 6.01 часа P.M. или 18.01 часа на 28-ми април. На нея ясно се вижда, че първата статия води със шест гласа пред статията избрана за краен победител, а оставащите часове за гласуване са 9, т.е. до 3 часа след полунощ.
  Правилата са правила за да се спазват. Щом журито ще избира победителите, то гласуването от обикновените читатели според мен се обезсмисля.

 2. Заро каза:

  Благодаря много за сигнала и забележката.

  Видимо всичките ми опити да наглася таймера за край на анкетата са ударили на камък като за пръв път. В резултат на което софтуера е дал няколко допълнителни часа за гласуване, което и на скрийншота ви се вижда доста ясно – има още часове за гласуване. Това е ОК. Трябва и да призная, че се доверих на софтуера и в 18 часа на 28 не бях пред компютъра, а в колата, пътувайки по работа. Факт!

  И така сега остават няколко варианта:
  – да предложим на журито да гласува още веднъж без спечелилата история;
  – директно да дисквалифицираме спечелилата история и да обявим втората за първа;
  – просто да обявим две първи награди за тоя месец и с това нещата да приключат.

  Аз избирам последното, така че имаме две спечелили истории този месец:
  „Чужди езици – за напреднали и за назаднали” на Христо Стоянов
  „За работохолизма и мъдростта на децата” на Петя Владимирова

  Отново честито на победителите. 🙂

  А сега две думи за протокола – надявам се и аз и JobTiger сме показали достатъчно ясно през годините, а и в този конкурс, че се стараем постоянно да бъдем максимално честни и открити. Така че аз лично много се радвам на сигналите, когато има опасност да стъпим накриво някъде. И реагирам максимално бързо. Така че според мен последните думи:
  "Правилата са правила за да се спазват. Щом журито ще избира победителите, то гласуването от обикновените читатели според мен се обезсмисля."
  са излишни.

  Гласовете, коментарите и сигналите ви са важни за нас, но това вече съм го обяснявал.

  Продължаваме напред! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *