Петъчен HR хумор (XXIII)

Ефективността на вътрешнофирмената комуникация
Picture source: http://www.adesblog.com

Бележка от генералния директор до неговия заместник
Днес, в 11 часа, ще има слънчево затъмнение, продължаващо почти две минути. Тъй като такова явление се случва твърде рядко, необходимо е да се отдели време, тъй щото, сътрудниците, които желаят, да могат да го наблюдават. Те трябва да бъдат събрани 10 минути преди 11ч. на паркинга, където аз ще произнеса кратка реч за предстоящото събитие и ще раздам справочни материали по темата. Осигурете на персонала евтини специални очила за наблюдаване на явлението. 
Бележка от заместник-генералния директор до мениджъра на звеното
Днес, от 10 до 11ч. целият персонал да се събере на паркинга. Събранието ще бъде съпроводено от пълно слънчево затъмнение, което ще продължи около 2 минути. За да се понижи стойността на мероприятието, безопасността ще се подсигури с очила. Преди да раздаде всички справочни материали, генералният директор ще произнесе кратка реч. Това събитие не е от типа „ежедневни обичайни събития”. 
Бележка от мениджъра на звеното до началника на отдела
Днес, генералният директор ще произнесе кратка реч, за да накара слънцето да изчезне за две минути. Тъй като това не може да се види ежедневно, целият персонал да се събере на паркинга в 10 или 11ч. Мероприятието ще бъде безопасно, ако заплатите малка сума.
Бележка от началника на отдела до мениджъра на екипа
В 10 или 11ч. целият персонал е длъжен да се събере на паркинга, където гевералният директор ще затъмни слънцето за две минути. Това не е ежедневно явление. Ще бъде безопасно за всички, но ще струва пари.
Мениджърът на екипа към сътрудниците
Днес, част от персонала ще отиде на паркинга, за да види как изчезва генералният директор. Жалко, че това не се случва всеки ден.
Този текст ви допада? Ще ни зарадвате, ако кликнете на бутона на TopBlogLog отдолу…

One comment

  1. Малко хумор и от мен – то какв ти хумор де, но си е необичайно. Давам два линка, понеже не зная сайтът поддържа ли кодове:
    [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://i037.radikal.ru/1102/43/b9e0114f9417.jpg[/IMG][/URL]
    или
    http://i037.radikal.ru/1102/43/b9e0114f9417.jpg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *