Петъчен HR хумор (IX)

Picture source: www.sxc.hu

Джими се обажда в офиса си: ”Шефе, днес не мога да дойда на работа, чувствам се наистина зле. Имам болки в корема, главобол и краката не ме държат.”
Шефът отговаря: „Знаеш ли, Джими, днес наистина имам нужда от теб. Когато аз се чувствам по описания начин, отивам при жена си и искам да правим секс. Това ме оправя бързо и така мога да ида на работа. Опитай тази техника и ми се обади по-късно.”
Два часа по-късно Джими се обажда отново: „Шефе, направих, каквото ми каза и наистина се чувствам отлично. Ще дойда на работа след малко. И, МЕЖДУ ДРУГОТО, ШЕФЕ…имаш страхотна къща!”

***

Решавайки да изненада съпруга си, жена се появява един ден безпредизвестно в офиса му. Намира го седнал на стола си, секретарката в скута му. Без да се смути, той диктува на секретарката си: „…и в заключение, господа, финансова криза или не, не мога да продължавам да работя в този офис само с един стол!”

***

Мъж лети в балон с топъл въздух. По някое време осъзнава, че се е загубил. Спуска се ниско над земята и забелязва един човек на полето.
-Господине, можете ли да ми кажете къде се намирам? – крещи той от балона си.
-Да, намирате се в балон с горещ въздух, на около 10 метра над това поле!
-Вие сигурно работите в IT сектора?
-Така е, как разбрахте?
-Ами, всичко което казахте е точно, но от него няма никаква полза.
-А вие, сигурно сте мениджър!
-Правилно, как се досетихте?
-Какво да Ви кажа – не знаете къде се намирате, нито къде отивате, но очаквате аз да мога да ви помогна; и сега сте на същото дереже като преди, но вече аз съм виновен за цялата работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *