Хапването е незаменим източник на калории и удоволствие – както в свободното ни време, така и в офиса. Аз хапвам, ти хапваш, той хапва…всички хапват по някое време. И това „някое време” се пада понякога по време на обедната почивка в офиса. И тук често идват драмите и скандалите. Защото, нека не си кривим душата, не всеки офис е надлежно оборудван с кухненска и столова част. Някои просто нямат предвидени подобни зони и служителите си носят чиниите и кутиите с храна направо на бюрата. Което, може и да показва висока степен на трудов ентусиазиъм (не прекъсвам работния процес, дори, когато се храня), но е съмнително приятно за околните. За посетителите да не говорим.
Та, проблемът, раз, два и е налице. Вие искате да хапнете домашна манджичка в офиса, но няма къде. И ползвате бюрото си или други непредназначени за целта места. Е, да си го кажем в прав текст – недейте (баничката е донякъде приемлив компромис)! Щото мирише неприятно на околните, изглежда зле и въобще не е правилно, каквото и да си говорим. Ако чак толкова държите на домашната имамбаялдъ, заврете се в някое сервизно ъгълче на крак и си ликвидирайте порцията за две минути. Другото просто не е готино. И не се сърдете, ние също обичаме да хапваме. Мястото обаче е от значение.
Picture source: www.sxc.hu
Вашият коментар