Екипът на JobTiger: Вики

vikiИме (прякор): Виктория Попова (Вики).

Стаж в ДжобТайгър: От юли 2016 съм част от екипа на JobTiger.

Характерни особености: Често ще ме видите да се усмихвам! Обичам да се фокусирам върху положителната страна на нещата. :) Обичам музиката, защото ме зарежда с позитивна енергия и, честно казано, не мога без нея. Най – любимият ми жанр е рокът! Обичам и да чета (особено докато пътувам).

С какво се занимаваш в Тигъра: Работя като Специалист Подбор – помагам на професионалистите да намерят най–подходящите за тях компании!

Защо харесваш работата си: Защото обичам комуникацията с хора, а работата ми дава възможност да се запознавам с много нови хора всеки ден. Освен това, имам възможността да се развивам в супер позитивна и приятелска атмосфера. :)

Лична история: Родом съм от Гоце Делчев – едно от най – красивите места в България (според мен)! Дойдох в София преди 4 години, за да стана, както баща ми обича да казва, „Психолог човек“ и сега съм последна година студентка по Психология в Софийски университет!

Много се радвам, че докато търсих нови възможности, се срещнах именно с хората от JobTiger! Няколко месеца по–късно вече смело мога да кажа, че това си е точно моето място. :)

Практически съвет от сферата на професионалния ти опит: Не се опитвайте да влезете в рамките на определена професия. Най-ценните специалисти са тези, които добавят индивидуалност към работата, която вършат!

За контакт: http://bit.ly/2fYHGXP

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *